Volg ons

Op deze pagina vind je een informatie over hoe je ons kunt volgen. Blijf op de hoogte van nieuwe blogs.
Volg ons via email

Een e-mail ontvangen bij elke nieuwe blog

Wil je bij elke nieuwe blog direct een email krijgen? Voer dan hier je emailadres in en klik op aanmelden. Je krijgt dan minimaal 1x per weel en maximaal 3x per week een e-mail van ons.

 

Nieuwsbrief ontvangen (maximaal 10x per jaar)

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, maar niet elke week e-mails krijgen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Autisme Digitaal. De nieuwsbrief wordt maximaal 10x per jaar verstuurd en geeft ook informatie over andere projecten van Autisme Digitaal.

Volg ons via Facebook

Autismevriendelijk Nederland

We delen onze blogs op de landelijke facebookpagina van Autisme Digitaal. Hierop delen we ook nieuws over andere projecten van Autisme Digitaal

Bekijk de pagina

Autisme in Groningen

We delen onze blogs ook op een Facebookpagina over autisme in Groningen, die beheerd wordt door Autisme Digitaal. Woon je in Groningen of omgeving, like dan deze pagina om blogs, activiteiten en nieuws te volgen.

Bekijk de pagina

Volg ons via Linkedin

Autisme Digitaal

We delen 1x per maand blogs op de LinkedIn pagina van Autisme Digitaal. Hier delen we ook informatie over onze andere projecten.

Bekijk de pagina

Volg ons via Twitter

Autisme Digitaal

We delen elke nieuwe blog op de het Twitteraccount van Autisme Digitaal. Hierop delen we ook nieuws over andere projecten van Autisme Digitaal

Bekijk de pagina