Trefwoord: werk

Autisme en mijn leven

In deze blog schrijft Coen over allerlei zaken die hem bezighouden. Daarom heeft hij gekozen voor de titel Autisme en mijn leven

Mijn vermoeidheid heeft uithoudingsvermogen

Tatjana deed onderzoek naar het aantal werkende mensen met autisme in Nederland. Zelf werkt ze 32 uur per week maar kan door haar autisme de energie slecht verdelen.

Op de bodem

Berber schrijft in deze blog openhartig over haar ervaringen en emoties bij het bijwonen van een confronterende webinar over autisme.

Autisme en Werk

Coen heeft meerdere banen gehad, maar voelt zich nu eindelijk thuis. Hij schrijft openhartig over zijn ups en downs.

Knallen voor de goede zaak

Jorrit hoort vaak dat prikkels autisten belemmeren in werk. Maar zelf ervaart hij dezelfde prikkels heel anders als hij mag knallen voor de goede zaak.

Autisme en werk: de impact van een late diagnose

Nathalie kreeg pas laat de diagnose autisme. Terugkijkend ziet ze nu beter waar het misliep op haar werk en wat ze nodig heeft.

HELP, MIJN FAMILIE HEEFT EEN CARRIERE (EN IK NIET)

Annelien ziet haar familieleden carrière maken en wil hun voorbeeld volgen. Door autisme moet ze echter een andere weg bewandelen richting werk.

Vier jaren Veluwe

Dat mensen met autisme weinig hebben met verandering is een bekend cliché. Is dit te nuanceren? Jim vertelt over zijn jaren op de Veluwe na 28 jaar Amsterdam en Amstelveen.

Autismeambassadeur

Coen is sinds kort autismeambassadeur bij het bedrijf waar hij werkt. Hij vertelt hoe dit zo gekomen is.