Recente reacties

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente reacties op onze blogs.
Reactie van Hans op Moeilijk op gang komen:
"Dankjewel Bob voor de ondersteunende woorden. Inderdaad zeer jammer, maar ik voelde al aan, dat het einde er aan zat te komen. Helaas sneller dan gedacht. Mooi dat mijn reacties ook worden gelezen. Ik hoop dat het een positieve bijdrage geeft aan de zoektocht van meerdere mensen met een Anders-brein. En dat is wat ik als mooie herinnering met me meedraag: De liefde die mijn vader voor iedereen had, deelde hij graag. Hij had het fantastisch gevonden. Maar meer daarover in mijn vierde blog. Waarvoor ik even wat ruimte pak. Groet, Han"
Reactie van Hans op Moeilijk op gang komen:
"Dankjewel Esther. Ik heb een lieve familie met ieder zijn of haar sterke kanten. En dan ook nog een uitvaartbegeleidster die heel vertrouwd aanvoelt (collega geweest op mijn werk). Het wordt een mooie uitvaart. Groet, Han"
Reactie van BoB de Winter op Moeilijk op gang komen:
"Wat erg, Hans! Zo jammer dat hij dit dan net niet meer mee heeft mogen maken. Ik volg deze site nu al een tijdje en na het lezen van al je reacties leek het me al onvermijdelijk dat er ook blogs van jouw hand zouden komen. Zeker weten dat je vader trots zou zijn op jouw indrukwekkende en openhartige verhaal"
Reactie van Esther van Haandel op Moeilijk op gang komen:
"Ohnee wat een naar nieuws, gecondoleerd en veel sterkte met dit verlie"
Reactie van Hans op Moeilijk op gang komen:
"Dankjewel Bastiaan. Ik heb gelukkig een hele warme familie om me heen. We steunen elkaar als vanzelfsprekend. Onder andere, dankzij mijn vader. Deze blog is voorzichtig warmdraaien en een beetje kennismaken. De volgende is denk ik beter. Komt als het goed is, begin juli. De rest pas na de zomerstop. Mochten er nog meer mensen naar uitkijken. 🤭 Groet, Han"