Recente reacties

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente reacties op onze blogs.
Reactie van Liesbeth Van Burken op Vakantie zonder studieboeken:
"Dankjewel voor het inkijkje"
Reactie van Linda op Een dag zonder richtlijnen:
"Mooi geschreven, Jim. In het verleden voor mij ook herkenbaar. Ik doe het nu zo: Ik heb een lijstje, maar zie wel wat ervan komt. Vertrouw er op dat als ik een rustdag nodig heb die gerust kan nemen. Vaak doe ik de dag erna dan wel de meeste dingen van mijn lijstje en soms zelfs meer omdat ik dan "in de flow" zit"
Reactie van Douwe op Het wuifgedrag van helmgras:
"Beste Paul,Hartelijk dank voor je reactie. Fijn ook dat je jezelf erin herkent. Elke dag ben ik op zoek naar rust en harmonie in deze chaotische wereld en natuur, klassieke muziek en religie helpen mij daar zeer bij.Met een vriendelijke groet, Douwe Wilt"
Reactie van Robbert op Ik heb wel een aanknop maar geen uitknop:
"Erg herkenbaar. Vooral, dat ontspanning lijkt op het blussen van een brand. Ik kan sinds ik een burn-out heb gehad eigenlijk geen muziek meer maken. Ik wordt erin gezogen, zit er uren krampachtig bij, vergeet alles, dus ook mijn lichaam. Dat kan ik er niet bij hebben. En uiteindelijk heeft het me dan meer gekost dan het opbrengt. Dan moet ik bijkomen van iets dat ik als ontspanning bestempel! Tip; ik weet niet of je koffie drinkt, maar ik ben ermee gestopt (ondanks grote liefde voor koffie), en dat maakt op dit vlak een groot verschil, voor mij. Koffie stimuleert de aanknop. Nogal"
Reactie van Paul op Het wuifgedrag van helmgras:
"Wat een prachtig blog en ook herkenbaar hoe in de natuur en voor mij ook in het luisteren naar klassieke muziek of religie rust en harmonie gevonden kan worden in een vaak zo onduidelijke en chaotische werel"