Organisatiestructuur

Bestuur

Maarten Maartensma

penningmeester


Maarten maakt films, gericht op maatschappelijke impact. Hiernaast houdt hij van klussen, koken (vegetarisch) en schrijven. Als penningmeester verzorgt hij alle administratieve en financiële zaken van de stichting.

Portefeuille: financieel

Marten Ketelaar

algemeen bestuurslid


Marten is historicus en ervaringsdeskundige. Hij geeft lezingen en trainingen over zijn niet aangeboren hersenletsel en autisme. Hij is tevens actief bij autisme is veelzijdig en werkt mee aan de presentaties.

Portefeuille: visie en strategie

Contactpersoon voor: gespreksgroepen

Arie Boven

secretaris


Arie werkt als psycholoog. Hij is vooral betrokken bij het project Autismevriendelijk Nederland.

Portefeuille: communicatie

Contactpersoon voor: websites en sociale media

Bart Ramerman

algemeen bestuurslid


Bart heeft ervaring als sociaal juridisch dienstverlener bij onder andere Het Juridisch Loket, Vluchtelingenwerk en gemeente.

Portefeuille: juridische zaken

Contactpersoon voor: presentaties

Directie en coördinatoren

Dr. Frederik Boven

directeur (onbezoldigd)


Frederik is historisch psycholoog en filosoof. Hij is gepromoveerd op de geschiedenis van autisme. Hij is eindverantwoordelijk voor de uitvoering van alle activiteiten en de aansturing van alle vrijwilligers.

Jorrit Bosma

coördinator blogs


Jorrit is historicus, literair vertaler en webdeveloper. Hij coördineert het blogproject Autisme is veelzijdig.

Mariëth Welling

coördinator gespreksgroepen


Mariëth heeft opleidingen gevolgd in de paramedische en aanvullende gezondheidszorg. Zij is betrokken bij het project Autisme en contact als coördinator van de gesprekgroepen in Emmen en Groningen.

Peter van Dijk

coördinator presentaties


Peter woont in Leiden. Hij is oorspronkelijk kunsthistoricus. Hij kreeg zijn diagnose ASS in 2017. Peter coördineert het team dat onze presentaties maakt en geeft.

Annelies van der Hout

vrijwilligerscoördinator


Annelies heeft de opleiding Ervaringsdeskundige in zorg en welzijn gevolgd. Zij werkt als dagbestedingscoach en ambulant begeleider voor mensen met autisme. Zij voert evaluatiegesprekken met vrijwilligers en voert het vrijwilligersbeleid uit.

Roel Daleweij

Coördinator communicatie


Roel is 32 jaar. Hij is werkzaam geweest als laborant in de voedingsindustrie. Hij woont samen met zijn vriendin en zijn 2 huiskatten in Zuid-Limburg. Sinds 2019 is Roel gediagnosticeerd met ASS.