• 4 april 2020Noord Woord

  De (overigens prachtige) website Noord Woord plaatste een interview met Douwe, de hoofdredacteur van Autisme is veelzijdig: onze nieuwe website waarop 10 volwassenen met autisme bloggen over hun leven. Douwe sprak over de blog, over poëzie en over schrijven.
 • 3 april 2020Dagblad van het Noorden

  In april 2020 stond in het Dagblad van het Noorden een paginagroot artikel over Autisme is veelzijdig. De website werd gelanceerd in het kader van de autismeweek en publiceerde in die week elke dag een nieuwe blog over prikkels.
 • 3 april 2020Groningen en Haren

  In maart 2020 plaatsten de Groninger Gezinsbode en het Harener weekblad ons persbericht over de lancering van Autisme is veelzijdig. De kop was: Autismeweek: nieuwe blog door volwassenen met autisme
 • 3 mei 2017Een Vandaag (Radio 1)

  Op 3 mei 2017 was Arie te gast bij Een Vandaag op Radio 1. In de rubriek De optimist sprak hij met Art Rooijakkers en riep op tot een autismevriendelijk Nederland. "Een autismevriendelijkheid Nederland is geen utopie, maar een concreet en vaak vrij eenvoudig te realiseren ideaal. Dat is ook de reden voor ons optimisme: we kunnen er samen iets aan doen. Doe je mee?"
 • 1 april 2017GGZ Nieuws

  In 2017 werkte GGZ Nieuws mee aan onze 1 april grap door te koppen: Een autistische tweeling uit Groningen meent achterhaald te hebben hoe het kan dat er mensen met autisme zijn. Wij vertaalden een humoristische infographic die acht mogelijke oorzaken bespreekt en constateert dat het wél de ouders zijn. De inforgraphic is heel vaak bekeken. Helaas had niet iedereen door dat dit een grap was.
 • 6 oktober 2016Nieuws & co (NOS radio)

  Op de dag voor de lancering van Autismevriendelijk Nederland was de website om 18:00 onderdeel van het belangrijkste verhaal van het NOS radio-programma Nieuws & co met Lara Rense. Het item ging over autisme en werk. Arie was eerder die dag geïnterviewd door Marc-Robin Visscher. Te gast in de studio was neuropsycholoog Marcia Goddard.
 • 5 oktober 2016GGZ Nieuws

  In oktober 2016 besteedde GGZ Nieuws aandacht aan onze website Autismevriendelijk Nederland. Arie en Frederik lanceerden deze website precies zeven jaar nadat het Fonds Psychische Gezondheid het concept autismevriendelijk in Nederland introduceerde. Dit was de eerste website van wat later de stichting Autisme Digitaal werd.