Voorafgaand aan de presentatie

1Hoe weet ik of ik me heb aangemeld?

Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail met als onderwerp 'Je hebt je aangemeld'. Check ook je spamfolder. Je bent dan aangemeld.

Een of twee dagen van tevoren krijg je nog een mail met de deelnamelink voor Zoom. Heb je deze mail niet gekregen dan ben je waarschijnlijk niet aangemeld.

2Moet ik van tevoren iets installeren?
Om de presentatie te kunnen volgen heb je een gratis programma nodig. Installeer dit op het apparaat dat je wilt gebruiken (pc, laptop, tablet, telefoon). Het is handig dit programma van tevoren al te downloaden. Je kunt ook op de uitnodigingslink klikken, dan begint de downloads als het goed is vanzelf. Zonder dit programma kun je de presentatie niet volgen.
3Heb ik een webcam en microfoon nodig?

Een camera en microfoon zijn niet nodig om onze webinars te volgen. Als je een vraag of opmerking hebt kun je deze typen in de chatfunctie van Zoom.

4Ik kan er niet bij zijn. Kan ik later een opname terugkijken?

Ja. Als je bent aangemeld om het webinar bij te wonen, krijg je een dag na het webinar een link waarmee je de opname kunt terugkijken.

Veel van onze presentaties geven we meerdere keren per jaar. Houd via onze

Tijdens de presentatie

2Kan ik mondeling reageren op de presentatie?
Omdat er vaak veel deelnemers zijn geven we geen ruimte om mondeling te reageren. Als je wilt reageren, of een vraag wilt stellen, doe dat dan in de chatfunctie van Zoom. Dit kun je het beste direct doen zodra je de vraag hebt. De presentator zal mondeling antwoord geven op je vraag op een moment dat daar ruimte voor is.
3Ik heb geen deelnamelink gehad. Hoe kom ik hieraan?
Je ontvangt een deelnamelink per e-mail na aanmelding via onze website. Aanmelding via LinkedIn of Facebook is hiervoor niet voldoende, want dan hebben we je emailadres niet. Ga terug naar de pagina van de presentatie op onze website en meld je aan via het formulier. Als je dat doet op de dag van de presentatie zelf dan krijg je direct automatisch een deelnamelink gemaild. Check eventueel je spamfolder.
4Hoe kan ik iets zeggen in de chat?

Onderaan je scherm zie je een knop 'Chat'. (Zie je deze niet klik dan eerst op 'More...'). Als je op 'Chat' klikt opent er een venster waarin je kunt chatten. Type onderaan wat je wilt zeggen en klik op 'Send'. Let op: alle deelnemers kunnen je bericht lezen.

Je kunt ons ook een privébericht sturen. Stuur dit niet naar de presentator zelf (want die is druk aan het presenteren) maar naar de co-host.

5Hoe kan ik zien wie van de deelnemers bij Autisme Digitaal hoort?

In de lijst met deelnemers (Participants) zie je achter één naam 'Host' staan. Dit is de trainer van Autisme Digitaal die de presentatie geeft.

Achter een andere naam zie je 'co-host' staan. Dit is de vrijwilliger van Autisme Digitaal die de chat beheert en de presentator ondersteunt.

Na afloop van de presentatie

1Kan ik de Powerpoint presentatie krijgen?
Dat kan. Aan het einde van de presentatie delen we de Powerpoint presentatie in de chat van Zoom. Is het je niet gelukt om deze hier te downloaden stuur dan een e-mail naar crgre@nhgvfzrqvtvgnny.ay dan sturen we ze toe per e-mail.
2Hoe kan ik een certificaat van deelname aanvragen?
Je kunt alleen een certificaat van deelname ontvangen als je het webinar live hebt bijgewoond. Bij opnames kunnen we niet controleren of je de opname hebt bekeken en zou een certificaat van deelname dus niets waard zijn. Stuur een e-mail naar crgre@nhgvfzrqvtvgnny.ay met de vraag om een certificaat en vermeld hierin je voor- en achternaam.
3Hoe kan ik jullie steunen, bijvoorbeeld met een gift?
Deze informatie vind je op de pagina Steun ons.